O namaTvrtka GROSS d.o.o. je obiteljska tvrtka osnovana 1996. godine. Osnovne djelatnosti tvrtke su vještačenja u graditeljstvu i posredovanje u prometu nekretnina te smo jedina takova tvrtka na Karlovačkoj županiji. Ovlaštena smo tvrtka za sudska vještačenja iz područja graditeljstva,  izradu planova posebnih dijelova nekretnina i posredovanje u prometu nekretnina. Od 2010. do 2014. godine djelovali smo i u najvećem, globalnom, franšiznom sustavu agencija za posredovanje u prometu nekretnina RE/MAX.


Imamo 30-godišnje iskustvo na raznim poslovima u graditeljstvu (sudska i vansudska vještačenja, procjene vrijednost nekretnina i šteta na građevinama, etažiranja, građevinska operativa, projektiranje, osiguranje građevina) i ekonomiji (financije i računovodstvo, komercijala, investicijski projekti) te 10-tak godina na poslovima posredovanja u prometu nekretnina.  Naše usluge pružali smo mnogim državnim institucijama (DUUDI, APN, HBOR, sudovi), županijama, gradovima i općinama,  domaćim i stranim bankama i osiguravateljima te domaćim i stranim tvrtkama i fizičkim osobama.


Naši djelatnici imaju ovlaštenja:

- stalnog sudskog vještaka za područje građevinarstva i procjene nekretnina Trgovačkog suda u Zagrebu i Županijskog suda u Karlovcu,

- ovlaštenog agenta za posredovanje u prometu nekretnina i

- ovlaštene osobe za poslove svih vrsta osiguranja.


Naša tvrtka je potpisnica Kodeksa etike posrednika u prometu nekretnina HGK te

članica Hrvatske udruge za mirenje (HUM) sa izuzetno pozitivnim iskustvom u postupku mirenja.


© 2014 sva prava pridržana, Gross d.o.o.